Albatrass

Lansering: «HEI FASTLEGE» hos Albatrass 14. desember kl. 17.00

Hei Fastlege_Forside.JPG Ingunn Christensen debuterer med boken «Hei, fastlege» – en tegneserie som skildrer møtet mellom pasient og fastlege i alt sitt alvor, og i all sin absurditet.

Velkommen til boklansering i Albatrass sine lokaler i Mariboesgate 14 klokken 17.00 – 19.00 (Inn den gule porten, opp den lille trappen). Inne er det fyr i peisen, gløgg, klementiner og bok til salgs – kom tidlig, boken er nummerert og signert!

Om boken: I beskrivelsen av en svært gjenkjennelig situasjon tegner Christensen ut et fantastisk persongalleri og et univers som både berører og skaper refleksjon. Gjennom små øyeblikk hvor to mennesker møtes på hver sin side av et skrivebord, åpnes en større fortelling om samfunnet vårt. Mye av materialet er hentet fra virkeligheten, som jo nettopp i de mørkeste, rareste og drøyeste øyeblikk ligger langt foran fiksjonen. Og hva kan man da annet enn å le?

Ingunn Christensen bor på Røyse og har utdannelsen sin fra Kunstakademiet i Bergen.

Under lanseringen er det mulig å legge igjen egne historier fra fastlegekontoret, og kanskje blir disse en del av «Hei, fastlege # 2».

Stripe_Se meg.JPG Stripe_Scrapbook.JPG