Albatrass

Tverrfaglig kurs i formidling og kommunikasjon

Kurset gir økt bevissthet omkring hva formidling handler om, med fokus på deg som formidler. Kurset er konkret og gir verktøy for forberedelse, oppvarming og gjennomføring. Målet med forberedelser er å ende opp med en formidling som er presis, målrettet, klar og tydelig, og kurset gir innføring i enkle teknikker og grep for hvordan du kan bruke fysikk, bevegelse og stemme for å styrke din evne til å formidle og kommunisere.

I løpet av kursdagen jobber vi praktisk med diverse øvelser, vi jobber med fremføring av en kort tekst, vi jobber i team og alene. Kurset er organisert slik at alle skal kunne delta, og vi legger stor vekt på at dagen skal være hyggelig, underholdende og utfordrende.

PRAKTISK INFORMASJON

For påmelding og mere informasjon om kurset, ta kontakt med Jarl Flaaten Bjørk på tlf: 90 74 38 23 eller på e-post: Jarl@flaatenbjork.no

Kursholderne:

Kristin Groven Holmboe er sang- og stemmepedagog og har sin utdannelse som sanger og vokalpedagog fra Østlandets Musikkonservatorium. Kristin har dirigert kor og jobbet som sangpedagog og sanger i mer enn 20 år, og hun har en bred erfaring i å jobbe praktisk og teoretisk med individuell utvikling av stemmebruk og innen sang. Ved siden av enkeltstående sangoppdrag, og privat sangundervisning, dirigerer Kristin seks kor og er tilknyttet UiO som ekstern sangpedagog for studenter.

Jarl Flaaten Bjørk er skuespiller og utdannet ved akademi for Scenekunst i Fredrikstad i 2003 og jobber som fysisk skuespiller og scenekunstner. Han har blant annet arbeidet med Teater Joker i bandmimé-forestillingen «Brødre» og vært danser i forestillingen «Juvikfolke» på Det Norske Teatret. For tiden jobber han med forestillingen «Seksuell Empati vol. 2» (Flaatenbjørk kompani). Jarl er opptatt av kroppsspråkets betydning for kommunikasjonen mellom mennesker og har jobbet mye med å utforske ulike måter å kommunisere på.

Sagt om kurset og kursholderne av tidligere kursdeltagere: «Gode kursholdere som er opptatt av det de holder på med – engasjerende.» «De hadde kontroll, var åpne og lyttende og gav av seg selv!» «Kurset var nyttig og innfridde»

Sagt om bruken av den nyerhvervede kunnskapen: «Ja, når jeg holder presentasjoner…. blir mindre nervøs» «det var mye humor, jeg fikk masse nyttig ut av det.» «Ja, jeg lærte flere nye ting. ……stemmen fikk så mye mer kraft og volum………» Kommunikasjonskurs_18.09.pdf